Η ΕΤΑΙΡΙΑ ORANGE LINE ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002. Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΡΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούμε, καταφέραμε να συνάψουμε συνεργασία με πολυάριθμους πελάτες στηριζόμενοι σε τρεις θεμελιώδεις αρχές: ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.

Διαχειριζόμαστε όλο το φάσμα της προβολής των πελατών μας από την αρχή μέχρι το τέλος, Μένουμε πιστοί στην Ποιότητα και την Αντοχή των υλικών μας και αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ως μοναδικό από την αρχική διαβούλευση σχεδιασμός, παραγωγή μέχρι και την εγκατάσταση. Έτσι, έχουμε διευρύνει το πελατολόγιό μας και διατηρούμε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Με εκτενή κατάρτιση στον σχεδιασμό, το δημιουργικό μας τμήμα είναι εξοικειωμένο προτείνοντας καινοτόμες ιδέες για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας. Ο τεχνικός σύμβουλος που θα περιηγηθεί στο χώρο σας, θα σας προτείνει λύσεις για την καλύτερη προβολή της εταιρίας σας και των προϊόντων σας. Παρέχουμε εξειδικευμένο συνεργείο εγκαταστάσεων για κάθε είδους επιγραφή με ασφάλεια και σταθερότητα.

Η εταιρία μας με τα σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την πείρα και την γνώση, έχει τη δυνατότητα να παράγει ποιοτικά προϊόντα από ένα απλό banner έως μια σύνθετη κατασκευή.

Στόχος μας είναι οι κατασκευές και οι μακέτες μας να μην δηλώνουν απλά ένα όνομα, αλλά να δημιουργούν μια όμορφη Εικόνα & να αφήνουν Εντυπώσεις.

The Orange Line Team

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΧΑΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ