ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Ξέροντας ότι ο κύριος σκοπός της επιγραφής είναι η ενημέρωση του καταναλωτή για την θέση και την ταυτότητα μιας επιχείρησης. Δημιουργούμε Επιγραφές που θα αναδείξουν περισσότερο την επιχείρηση σας, κοιτάμε ταιριάζουν στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Μερικές κατηγορίες επιγραφών ενδεικτικά είναι: Φωτεινές, Αλουμινίου με στραντζαριστό τελάρο, Μουσαμάς τελαρωμένος, Ανάγλυφα γράμματα, ειδικές κατασκευές κατά περίπτωση.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Κάθε εκτύπωση είναι ένα μήνυμα που θέλει να περάσει η επιχείρηση στο καταναλωτικό κοινό. Σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε μικρή ή μεγάλη διάσταση, σε μουσαμά ή αυτοκόλλητο ντύνοντας τους τοίχους ή και τις τζαμαρίες του κτιρίου η ψηφιακή εκτύπωση με τα χρώματα και τις εικόνες έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην παρουσίαση και προσελκύει την προσοχή των πελατών. Η χρήση τους είναι μια οικονομική επένδυση εξασφαλίζοντας ποιότητα και μεγάλη προβολή. Κάποιες εφαρμογές είναι σε: Μουσαμάδες, Mesh, Αυτοκόλλητα, One way vision κ.α.

ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασικός στόχος είναι η αποτύπωση του λόγου και της εικόνας σε χαρτί. Δικό μας μέλημα είναι η σωστή προβολή των πληροφοριών αυτών. Αποφεύγοντας μακρολογία, με σαφή σχεδιασμό, κατάλληλα χρώματα, εικόνες, ακόμη και είδος του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσουμε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά ελκυστικό στον ενδιαφερόμενο πελάτη σας. Η Αποτύπωση μπορεί να γίνει σε: Κάρτα, Έντυπο, Επιστολόχαρτο, Φάκελο, Folder παρουσιάσεων, Μπλοκ, Αυτοκόλλητο, κ.α.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

Είναι η αποτύπωση, που προσαρτήθηκε σε έγγραφο με σκοπό να το πιστοποιήσει. Σχεδιάζουμε την σφραγίδα σας σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα. Την κατασκευάζουμε και την παραδίδουμε Αυθημερόν, Ακόμη Επιδιορθώνουμε την σφραγίδα σας εύκολα, αλλάζοντας το παλιό σας λάστιχο με ένα νέο. Έχουμε ποικιλία σφραγίδων σε: Αυτομελανόμενες, Ξύλινες, Στρογγυλές, Τσέπης, Στυλό, Ημερομηνίας, Αρίθμησης, Αναλώσιμα σφραγίδων μελάνια – Ταμπόν κ.α.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

H Εταιρική Ταυτότητα είναι η σημαντικότερη προωθητική ενέργεια επικοινωνίας κάθε εταιρείας ή επιχείρησης που έχει "προσωπικότητα". Ελάτε να γνωριστούμε και να αναλάβουμε την επιχείρηση σας από την αρχή ακούγοντας τις ανάγκες σας, είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε λύσεις στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης οπτικής εταιρικής ταυτότητας. Φτιάχνοντας το Λογότυπο να αποτυπώνεται σε όλα τα έντυπα, ηλεκτρονικά ή άλλα (κάρτα, επιστολόχαρτο, φάκελο, folder, επιγραφές, οχήματα, ρουχισμό, δώρα κ.α.) με ελκυστικό, διακριτικό και συγκρατητικό για τη μνήμη τρόπο εξασφαλίζοντας γόητρο και καλή φήμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Αντικείμενα που το κοινό χρησιμοποιεί συχνά, χαρίζονται με αγορές και φέρουν το λογότυπο και τα στοιχεία που ταυτίζονται με τον διαφημιζόμενο. "Είναι ένας τρόπος να πεις ευχαριστώ στους πελάτες που σε προτιμούν" λένε αρκετοί πελάτες μας που διαθέτουν κάθε χρόνο ένα Budget για προωθητικούς σκοπούς. Υπάρχουν κωδικοί που αντιπροσωπεύουν σχεδόν τον κάθε επαγγελματία, με εκατοντάδες διαφημιστικά δώρα που μπορείς να επιλέξεις για κάποιες περιόδους του έτους. Όπως ημερολόγια (ατζέντες, τοίχου, τρίγωνα γραφείου),στυλό, αναπτήρες, USB stick, μπρελόκ, μπλούζες, σετ γραφείου, βούρτσες, ρολόγια, κούπες, καλοκαιρινά δώρα, κ.α.

ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Είναι ένα αυτοκόλλητο κατασκευασμένο από pvc εφαρμοσμένο σε ένα όχημα με ένα μήνυμα, που προορίζεται να διαβαστεί από τους ενοίκους των άλλων οχημάτων και όχι μόνο. Είναι πλέον ο ποιο έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης & προώθησης προϊόντων. Ξέρετε πόσα βλέμματα πέφτουν πάνω τους καθημερινά καθώς κινούνται? Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εφαρμογή του διαφημιστικού μηνύματος της εταιρίας σας με μια εντυπωσιακή ολική ή μερική κάλυψη του οχήματος.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Ένα είδος υλικού που χρησιμοποιείται για την κάλυψη και διακόσμηση εσωτερικά στους τοίχους. Έχουμε σχεδιάσει πολυάριθμες ταπετσαρίες για τις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά είτε γραμμικές με σχέδια και γράμματα, είτε φωτοταπετσαρίες με διάφορα θέματα για εφαρμογές σε σπίτια, γραφεία, καφετέριες, γυμναστήρια κομμωτήρια, και άλλα κτίρια. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει και πάνω σε: Ψυγεία, πόρτες, Ντουλάπες, κρεβάτια, τραπέζια, επιδαπέδια, βιβλιοθήκες, κ.α. φτάνει η επιφάνεια τους να είναι λεία.

ΚΑΜΒΑΔΕΣ ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟΙ

Χρησιμοποιείται ευρέως από καλλιτέχνες για επιφάνεια ζωγραφικής, συνήθως τεντώνεται σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Εμείς δημιουργούμε και εκτυπώνουμε ένα έργο τέχνης συλλέγοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τις φωτογραφίες σας (διακοπές, πορτρέτα κ.α.) διακοσμώντας το σπίτι σας ή και τον επαγγελματικό σας χώρο όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί. Είναι ένα εντυπωσιακό δώρο σε οποιαδήποτε διάσταση θέλετε και είναι έτοιμο να κρεμαστεί!!

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ-ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ

Το αυτοκόλλητο είναι ένα είδος ετικέτας τυπωμένο ή χαραγμένο, με κόλλα στη μία πλευρά. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό υλικό βινύλιο όπου τυπώνονται από UV μελάνια. Παράγονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση (τοίχους δωματίων, βιτρίνες) ή σαν μηνύματα προβολής (σε περίοδο εκπτώσεων, οχήματα, επιγραφές).

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Τα συστήματα προβολής χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν και να αναδείξουν μια παρουσίαση. Είναι μια έξυπνη λύση για να περάσετε το μήνυμα σας αποτελεσματικά στον χώρο υποδοχής σας, σε εκθεσιακά περίπτερα, σε εκδηλώσεις κ.α.. Αποσυναρμολογούνται, τυλίγονται και αποθηκεύονται εύκολα. Διάφορα είδη είναι: Roller banner, Flag, Pop up, poster holder, frames κ.π.α.

ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ

Με τον όρο χαρακτική αναφερόμαστε στην χάραξη σχεδίων και συμβόλων σε μια επιφάνεια, η οποία κατόπιν θα χρησιμεύσει σαν επιγραφή ή διακοσμητικά. Αναλαμβάνουμε την Σχεδίαση και την Χαρακτική επαγγελματικών πινακίδων σε μέταλλο και πλαστικό. Μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους και σε διάσταση επιλογής σας.