Σχεδιάζουμε την φωνή του brand σας!

Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα πάντα!
Ολοκληρωμένες εταιρικές ταυτότητες που μένουν αξέχαστες και φωνάζουν το μήνυμα της επιχείρησης σας και το όραμα σας δυνατά.
Αναλαμβάνουμε από τα πιο μικρά project μέχρι και την σχεδιασμό μια επιχείρησης από την αρχή!
Είμαστε One Stop Creative Lab και είμαστε τόσο υπερήφανοι για αυτό!

Η διαδικασία μας

Σχεδιάζουμε την φωνή της επιχείρησης σας. Η Orange Line είναι ένα One-stop Creative Lab.
Δημιουργούμε ολοκληρωμένες εταιρικές ταυτότητες. Δίνουμε σημασία ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Στο πρώτο αυτό βήμα συναντιόμαστε από κοντά, γνωρίζετε την ομάδα μας και μιλάμε για την ιδέα σας.

Ακούμε το όραμα σας και εμείς αντίστοιχα σας δείχνουμε δείγματα από την δουλειά μας και σας συμβουλεύουμε αντίστοιχα βασιζόμενοι στην πολυετή μας εμπειρία στο χώρο του σχεδιασμού.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΚΟΣΤΟΣ & ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Αφού γνωρίζουμε και έχουμε θέσει από κοινού τους στόχους, το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουμε για εσάς την οικονομική προσφορά και το χρονοδιάγραμμα σας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε project ξεχωριστά και διαμορφώνουμε ανάλογα τη πρόταση μας. Θέτουμε για κάθε πελάτη τον πήχη ψηλά και ανταποκρινόμαστε σε κάθε project ανεξάρτητα του μεγέθους του.

Είναι το αγαπημένο μας βήμα! Δίνουμε σάρκα και οστά σε όσα έχουμε συζητήσει. Το μήνυμα και η ιδέα που θέλετε να περάσετε αποτελεί για εμάς μια δημιουργική πρόκληση.

Σχεδιάζουμε το concept και με την έγκριση σας περνάμε στην παραγωγή των εκτυπώσεων, των επιγραφών και των υπόλοιπων έντυπων και διαδικτυακών μέσων.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Κάθε project διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του brand σας. Κλείστε ραντεβού μαζί μας για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για το brand σας, τις ιδέες σας και το όραμα σας και να σας κάνουμε μια δωρεάν εκτίμηση κόστους χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά σας.