Οι επιγραφές Neon παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1910, και έχουν πραγματικά αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Το προσδόκιμο ζωής μιας πινακίδας νέον είναι συνήθως περίπου 25 χρόνια. Με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και τη συνεχή πηγή φωτός που εκπέμπουν, οι επιγραφές νέον είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή μορφή σήμανσης.
Είτε πρόκειται για το σπίτι, το γραφείο ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, το φως του νέον είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε το μέρος πιο ζωντανό και ενδιαφέρον. Εκτός από ελκυστικό είναι και ένας υπέροχος τρόπος για να φωτίσετε ένα χώρο, δωμάτιο. Είναι γνωστό ότι το ανθρώπινο μάτι έλκεται φυσικά από το φως. Επομένως μια φωτεινή επιγραφή είναι μια εξαιρετική μορφή διαφήμισης για κάθε επιχείρηση.Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας κατασκευής επιγραφών νέον, συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με την αρχική ιδέα..
Επειδή είναι τόσο εντυπωσιακές, χρησιμοποιούνται για μεγάλη ποικιλία σκοπών και σε πολλά διαφορετικά μέρη. Είναι κοινό χαρακτηριστικό σε βιτρίνες καταστημάτων, νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια, είναι επίσης δημοφιλή για χρήση σε αίθουσες παιχνιδιών, μπαρ στο σπίτι, ως έργα τέχνης ή για μοναδικά δώρα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και η φαντασία σας είναι ο μόνος περιορισμός. Διατίθενται σε μια σειρά από φωτεινά, εντυπωσιακά χρώματα. Έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.